Showroom infrasaune, saune si bazine de masaj in Ungaria 2030 Érd, Balatoni út 81. | +36 20 232 5400, +36 70 429 8844, +36 20 232 5355
  Oferta valabilă până la: 23. 06. 2018. ora 24
+36 20 232 5400, +36 70 429 8844, +36 20 232 5355

Infrarosul este o zona a spectrului electromagnetic care se regaseste in intregul Univers. Soarele emite radiatii infrarosii pe lungimi  de unda mari care ajuta la transportarea caldurii solare pe pamant. Caracteristicile radiatiei infrarosu din cabina sunt identicecu caracteristicile radiatiei solare.

Ce se intampla in infrasauna? În infracabina razele infrarosii sunt generate de tuburi ceramice, care sunt pozitionate optim, la o anumita distanta de persoana aflata în interiorul cabinei. Aceste raze generate de tubul ceramic sunt identice cu cele ale Soarelui, cu diferenta ca lungimile de unda au o reactie optima asupra organismului.
Esenta cabinei infrarosu consta in faptul, ca aici sunt folosite tuburi care genereaza aceste radiatii infrarosii care incalzesc corpul omenesc din interior in profunzime, spre deosebire de sauna traditionala unde organismul este incalzit de catre aerul incins al cabinei de sauna. In cabina cu radiatii infrarosu transpiratia se produce la o temperatura mai joasa, la cca 42-60 grade Celsius. Aceste saune infra pot fi folosite si de persoane claustrofobe sau de cei care nu pot suporta caldura deoarece ele pot fi folosite chiar cu usa deschisa si au usa din sticla.
 
Caracteristicile radiatiei infrarosii: Radiatiile infrarosii  sunt invizibile si sunt identice cu radiatiile benefice, datatoare de caldura ale Soarelui care ajung pe suprafata Pamantului prin intermediul radiatiilor electro-magnetice.
Doar o mica parte din radiatiile care se indreapta spre pamant reusesc sa sparga atmosfera si ating suprafata Panmantului: radiatiile ultraviolete - 100-380 nm (UVC, UVB si UVA2, UVA1), lumina vizibila -380-780 nm si radiatiile infrarosii ( IR-A scurte, IR-B medii si IR-C lungi). Radiatiile IR sunt razele care poarta caldura solara spre Pamant, nu au efect nociv ca radiatiile cu microunde sau ultraviolete cauzatoare de arsuri. Energia din radiatiile infrarosii patrunde în atmosfera fara o pierdere semnificativa de energie si încalzeste pe parcurs orice material solid intalnit in cale. Razele electro-magnetice se clasifica in functie de lungimile de unda si se masoara in nanometru. Fiecare lungime de unda transporta o anumita cantitate de energie.
 
Cum sa folosim cabina infra? Inainte si dupa folosire trebuie sa consumam mult lichid. Un dus luat inainte de sauna infra intensifica transpiratia. In caz de racire sau gripa este recomandat un tratament prelungit care impiedica inmultirea virusurilor. Sa fim atenti la greutatea corpului si completarea mineralelor. Daca ne-am obisnuit cu tratamentul de 30 de minute si cu gradul de caldura mai mare, putem sa lungim tratamentul la 40 de minute care este favorabil tesuturilor si celulelor (mareste rezistenta).
 
La ce sa fim atenti? Nici un paragraf al acestei indicatii nu poate fi interpretat ca un mod de tratament. Cereti sfatul medicului! Anumite medicamente si energia infra folosite impreuna pot cauza efecte secundare si alte reactii! Daca in timpul folosirii saunei infra starea de sanatate al Dvs. se agraveaza va rugam sa suspendati tratamentul si sa va consultati cu medicul. Sa nu uitati direct in fibrele de infra in timpul functionarii!
Ce este similitudinea intre sauna infra si sauna traditionala? In cabina infra 20% din caldura incalzeste aerul si 80% corpul uman deci are un efect dublu asupra transpiratiei la o tempeatura de cca 50 de grade care solicita inima mai putin decat caldura in sauna traditionala, care este un avantaj pentru acest tip de sauna. Aerul inhalat este mai placut, reglabil si eficient chiar cu usa deschisa. Cabina poate fi incalzita in cca 5-10 minute.
 
Rezultatele obtinute: In lume cca 35.000.000 de oameni sunt tratati cu radiatii infrarosu cu forte bune rezultate si chiar ca tratamente phisico terapeutice. Intareste miocardul deci este recomandat si pentru persoane paralizate. Intareste sistemul imunitar, mareste flexibilitatea pielii.
 
Frumusetea: Este ideala pentru pastrarea frumusetii naturale, favorizeaza alimentarea vaselor de sânge din întregul corp, eliminarea celulelor moarte, trateaza impecabil: acnee, cosuri, exceme, psoriazis, arsuri ale pielii si alte probleme dermatologice, trateaza in mod accentuat ranile, mareste flexibilitatea pielii, trateaza celulita.
 
Pentru sportivi: Incalzirea in infracabina va asigura o stare ideala pentru antrenament. Sporeste elasticitatea muschilor cu 50%. Are efect pozitiv la dureri musculare, la sciatica, la simptomele menopauzei, artritis, la stari de stres si insomnie.

Circulatia sangelui: amelioreaza circulatia sanguina din cauza saturitatii sangelui cu oxigen!

 

Datele firmei

Telefon: +36.20.232.5400; +36.20.232.5355; +36.70.429.8844

E-mail: boss@hungaropool.hu
Showroom: 2030 Érd, Balatoni út 81.
Orar: 
Luni: cu programare
Marti: Deschis: 9-16
Miercuri: cu programare
Joi: Deschis: 9-16
Vineri: cu programare
Sambata: Deschis: 9-12
Dimunica: Inchis

HUNGARO POOL USZODATECHNIKA LTD

 
Nr TAX: 12331996-2-42
Resedinta: 1066 Budapest, Teréz körút 20. II. em. 2.

Cookies: We use cookies to ensure you get the best experience on our website

Continue